cuti-cuti demam

5 May

last week was sick week for me n fareehah…fareehah demam,selsema lagi,batuk lagi…naik sampai 40.1 degree…nasib baik la tak tarik ke apa…then kahak pon byk sampai kena sedut gas bagi kahak cair…few days jugak to n fro klinik kat parit buntar tu…on her birthday pon still tak sihat sangat dia…but i bought her a small cartoon cake to cheer her up…she was so delighted and keep telling me

“mama!Happy birthday to you!”….which means cake…!but maybe her appetite was not so good she only ate a little bit..anyways when i have time i will upload her pictures here..the ones with the cake..hehe…when my daughter was getting better.i got the flu,the cough and the high fever..on thursday pulak tu…on wednesday i already take leave to settle sumthing with immagration…so my boss even said..”hai sakit pulak ke”…like i plan my fever!

dapat mc makan ubat balik memang terus tido pengsan tak sedar..nasib baik i got my hubby to bring me back from work that day…otherwise i don’t think i can drive anymore..minum air byk sgt…semata-,ata nak bagi sihat so that can balik klang on friday…

sungguh rindu nak jumpa mak n abah….di klang fareehah sangat seronok main dengan fikri…n pak su…sangat-sangat manja dengan pak su…skit-skit pak su…hahaha…kawaii je…paksu pon layan jee..anak sedara dia…hehehe…rilek sket mam n abah fareehah…rasa tak puas je balik klang…mcm nak cuti seminggu tapi apa kan daya…tak de cuti…

besnya kalau ada cuti-cuti malaysia…leh bawak si kecik ni jalan-jalan…nak bawak pegi zoo taiping la…bes tak?

do omou??

Advertisements

2 Responses to “cuti-cuti demam”

  1. mysara May 8, 2009 at 6:17 am #

    k.ain, hisashiburi… lamanyer xdgr khabar. genki?? demam dah baik? rindu kat fareehah..lama tak tgk gmbr dia… huhuhu

  2. ain May 12, 2009 at 3:07 am #

    genki! sudah sihat dah…hehe…saikin online pakai komputer fareehah..tak de usb 2.0…sangat lambat nak upload gambar masuk komputer…tu yang tak terupload…insya Allah…tunggu ye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: