menkyou

12 May

what is menkyou?menkyou is licence in english..or in malay words lesen…so this thursday i am going to have motorcycle licence test.pelik kan in the age of 28 only i take the test..well actually it is because of the nature of my work right now…keje kilang motor kene la tau bawa motor,cek motor dan bukak motor (bukak dah reti..nak pasang blk yg lemah tu..) dan  sebagainya..i am still in the learning curve as my knowledge in motocycle is zero…memang takde know-how kata orang…but then that is the challenge kan?

so wish me luck on the test,ye…sangat cuak nak test naik titi…rensyu ok je..tp tau la kincho…doakan ye ..tak mo amek byk kali…nanti nak kene amek cuti pulak lagi..

on another subject…susah nya nak cerai susu ngan fareehah!ku tak sampai hati dengar si anak kecik itu meraung,merayu nak tetes dia…camne ni…semlm sapu pewarna merah kat ‘situ’…jalan la..tp bila dah tido mlm…mana dia sedar…merah ke tak…siap merayu kata

“mama…nak tetes…bagi la…mama bagi la…”…huaaa…dengan air mata berjurai-jurai nya…hua…mama..be strong!!dou omou?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: