Arrggghhhh

14 May

Sungguh tension..!Ari ni tak bole buat test sebab sekolah memandu tak book test…!kami siap confirm balik isnin, betul ke kami test ari ni…kat sekolah memandu…dia suruh datang on test day pkl 9 untuk cek sesi berapa nak test!geram!geram!nama tak de dalam list..bila cek rupanya sekolah memandu tak booking pon nama kami untuk test ari ni..!arrgghhh….tak de mood dah ari ni…rasa macam nak maki..tp…heiii….geram,geram,geram!

Advertisements

6 Responses to “Arrggghhhh”

  1. yankiut May 15, 2009 at 2:50 pm #

    Hi!..

    lama tak jenguk..sekali dah pindah umah rupanya..erm..rindu la, upload la gambar bebanyak..especially gambar Fareehah

    • honeyvaio May 19, 2009 at 8:29 pm #

      hi kak yan!

      hisashiburi!hehehe…ramai betul org rindu fareehah…org request gambar fareehah je…tak de ke org request nak tgk gambar mama fareehah…?hahaha

  2. Pocket May 15, 2009 at 6:41 pm #

    Pocket amik lesen masa bulan posa,
    si JPJ tu maleh nak test, POcket pun maleh nak drive.
    baru jer kuar kawasan memandu tu dia suruh pusing.
    tak sempat pun kuar jalan besor, dah pusing blk.

    n lulus…

    Lucky!!!

    • honeyvaio May 20, 2009 at 10:17 pm #

      lucky, pocket!urayamashii naa

  3. !zyan May 24, 2009 at 6:50 pm #

    alaa…siannya.
    sabo2…

    • honeyvaio May 25, 2009 at 8:18 pm #

      memang sabar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: