My baby you’ll be

13 Jun

kenapa ye fareehah selalu bahasa kan diri dia baby?…contohnya…
“kasut baby”
“baby punya”
“baby sakit”

sekarang kalau dengar fareehah berceloteh selalu nak gelak at the same time happy sangat!dari cakap sepata perkataan, sekarang dah boleh bercakap tiga patah perkataan…macam

“baby punya mana?”

fareehah sangat suka nyanyi..bangumi budak2 sumer dia tahu nyanyi…bangumi yang fareehah suka:

mickey mouse club house
my friends tigger and pooh
pocoyo
teletubbies
dora the explorer
dibo the gift dragon
go diego go
tak n the power of juju..
upin n ipin

banyak betul fareehah tgk tv….huhuhu…kalau bangumi yg dia suka nyanyi mesti sambil joget2,lompat2…fareehah tgk dora sampai leh kira 1 sampai sepuluh dlm spanish…hehe…bangumi nihongo yg bes ade ke aaa…nak ajar nihongo…la ni yg fareehah tau kuchi,hana,me….dlm youtube tak jumpa bangumi yg bes…

yg paling suka bila tgk fareehah main pretend…suka masak olok2…hehe..and kadang2 dia guna bolster mickey dia untuk berlakon macam mickey tu budak…nanti dia tanya la..mickey nak mandi?pakaikan baju dia kat mickey,buka baju,amek tuala konon2 nak bagi mandi mickey,suap mickey makan n minum guna mainan masak2 dia…hahaha…kawai…

video ni amek last three months..suke sgt menyanyi anak mama ni…hehe

Advertisements

One Response to “My baby you’ll be”

  1. mrslipan June 21, 2009 at 5:42 pm #

    kalu bangumi kanak2 kt nihon ni inai inai baa ngan okasan to isshou..cr la kt youtube..tp byk nyanyi2 je la

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: