kaerimashita!!!

3 Jul

Dah seminggu balik from vietnam..huhuhu..balik2 jumaat pegi keje sumer org asek ki ninaru..kena H1N1 ke tak…hahaha…alhamdulillah tak rasanya…Vietnam sungguh panaasss!…mushi atsui…masuk production line tak sampai setengah jam baju dah lencun…patutla org vietnam sumer slim belaka!Honda vietnam tu di Hhttps://thepowerofdreams.wordpress.com/wp-admin/upload.phpanoi..masa nak landing tuh japanese boss kata Hanoi boring la,tak de mende…

hontouda!nan mo nai tte iukanji…sampai tu rasa macam tengok filem-filem hollywood pasal perang vietnam…orang pakai topi tiga segi tu…kat sawah yg mmg banyak tuh still di bajak pakai lembu/kerbau!sugoi bikkuri shita!kami pegi town pon cam tak de ape..nak beli omiyage pon tak tau…tapi kedai kasut memang banyak sangat…sampai rasa muak tgk kasut pon ada…hahaha….siap ader kedai tuh leh custom size kan kasut ikut kaki kita…on the spot 15 minit siap.sugoi desyo!

yang pasti kat vietnam HONDA brand memang laku gila…tgk mcm 80% motor atas jalan tu motor HONDA…and banyak sgt motor…motor lebih 80% atas jalan…yg omoshiroi cara depa bwk..kalau anda rasa di malaysia anda pemandu yg hebat leh selit sana selit sini…pegi la tgk org vietnam kat jalanraya…sumer org tak ikut peraturan langsung..jalan suka hati…nak belok suka hati dengan keadaan jalan yang pack itu…tambah lagi depa suka bunyikan horn kalau nak potong atau nak soh org bagi laluan…kalau dok sebulan,mau stress kot…hahaha…

apa yg ku buat di vietnam?hohoho..tak le citer byk la skrg…tunggu….

Advertisements

2 Responses to “kaerimashita!!!”

  1. Pocket July 4, 2009 at 3:08 am #

    wah gi vietnam mesti besh kan,
    pocket gi thailand, terasa berbeda nyer
    negeri kita, jpung dan thai…
    untung duk malaysia gitu gitu…

    tak beli baju diorang yg terbelah kat tpi
    sampai bawah sikit jer dr tulang rusuk tu?
    (Katanya the opening was purposely done
    so that tamaaaaani mireru gurai)

    pics!!pics!!pics!! 🙂

  2. honeyvaio July 6, 2009 at 11:50 am #

    hehe..mesia memang best..lawakan baju tuh…beli….tapi untuk fareehah…hehe..sendiri punya mcm takde saiz je…cutting org vietnam slim sangat la…huhuhu….

    memang nak letak gambar…tak dan nak upload..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: