Anak saya comel

7 Sep

fareehah
hehehe…ada ke orang rasa anak dia tak comel…?ari ni saya cuti..oleh itu ada terasa rajin nak upload gambar fareehah kat sini…fareehah ni terebi misugi!..ni pon dok tgh tengok upin dan ipin…sambil berlakon macam upin n ipin…siap hafal dialog yang tak tahan tu…sampai tergolek2 gelak dengar dia ajuk upin n ipin tu.

ada tak cerita fareehah suka sangat lagu my baby you yang marc anthony nyanyi?dia perasan lagu tu untuk dier kot..hahaha…

fareehah ni satu yang beza ngan mama dia is dia suka btul bunga-bungaan…kalau jumpa bunga mesti la nak petik n nak letak kat telinga dia…pastu mestila pulak tanya…”mama…cantik tak?abah..cantik tak?”..adoila anak ku…

fareehah dah officially sotsugyo breastfeed…rahsia nya?mama kena taruk kopi vietnam yg sangat pahit kat situ….hampir seminggu jugak…

alamak..anakanda dah datang soh layan die…

mata ne!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: