cepatnya…

12 Sep

tahun ni rasa cepat aje nak raya dah…semalam baru dengan jayanya…beli kueh raya kat encik s….ni semua gara-gara terpengaruh ngan encik j yang kata kuih tart nenas yang encik s jual sangat2 enak…melt in the mouth lagi…apalagi mama fareehah..yg memang hantu tart nenas trus kata ok!nak beli ye!hohoho….

esok ingat nak jalan2 kat tapak ekspo sbrg jaya tuh..kot la ada benda menarik utk raya…baru ada rasa mood nak raya ujung2 nih…ni semua gara2…project la ni…nak pikir benda lain pon tak sempat.org lain dah rilek..mama fareehah la yg kene pulun buat report…dah la 16~18 kena gi Thai…. problem ari tuh kena bwk sekali…asek pikir sempat ke nak compile…sempat ke nak compile..

balik giri-giri nak raya…second raya abah kata nak wat open house kat umah dier…soh ajak kawan2 ofis….sapo nak datang mai la….jgn segan-segan…okla nak wat keje..lagi lama ngadap internet..lagi tak siap laie kang kojo den ni….

mata ne!

Advertisements

2 Responses to “cepatnya…”

  1. cheryna September 12, 2009 at 9:23 am #

    sedap ke tat nenas tuh? lupa nak beli tat nenas tahun nieh….baca posting nieh teringat plak….hoho…

  2. honeyvaio September 13, 2009 at 10:37 pm #

    org yg pernah merasa tuh yang kata sedap…tak try lg…tp kalau thn lepas encikj makan sampai 4 kotak…sedap kot kan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: