Fareehah dan kawan-kawan…!

5 Feb

Makin lama makin tak kerap update…hehehehe….

Saikin fareehah suka sangat stuffed toys…dia kata tu kawan-kawan…kadang bila nak main siap carik….

“Bunny kecikkk!Awak di mana…?”

Currently Fareehah macam dah cukup byk stuffed toys.

1. Mickey mouse

2. Bunny looney tunes

3. Bunny kecik

4. Kitty

5. Dua barney

6. Honda-man * ni dapat masa gi Astra Honda Indonesia*

Adek dah masuk 24 minggu…sudah terasa susah nak berjalan laju…jalan kerap malam tu mesti rasa lenguh perut…n ada satu ari keluar darah sket…tp nasib baik tak sekerap mcm masa pregnant fareehah…next Friday gi cek up…harap-harap sumer okey…tak sabar nak dapat compilation cd adek from o&g…last cek up doktor record video scan yg comel sgt…sebab dier banyak pergerakan…so maybe this time doktor tak buat scan 3d…just 2d je…anyway tanoshimi nak tgk adek!

Since next friday too busy with cek up n work…so hubby ajak celebrate birthday saya awal…so after work nak gi penang n tido hotel tepi laut…yeye!!!3 nin de…!!!!hoorey lagi…n after that gi makan2…ingat pagi ahad leh gi main tapi pantai…fareehah dok nak buat sand castle….ooo…mlm ni or esok pagi kene kemas baju fareehah…

enjoy fareehah latest picture, dengan kawan-kawan….ahaks!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: