Boring…

13 Feb

Saya di kilang sekarang…dan saya tak boleh balik bercuti dan menyambut mak dan abah pulang dari umrah…tadi pagi anak saya jugak sedeh kerana saya kene ke tempat kerja….oleh itu saya akan bawa anak saya bermandi-manda di theme park sg petani esok…tapi on the way balik saya singgah kejap di kilang untuk tengok-tengok progress testing….saya sangat rindu rumah saya di klang…juga rindu family….oleh itu selepas abes…saya mahu ambil cuti dan balik ke klang….lagipon bila saya bersalin mungkin mak saya tak datang ke sini awal kerana membantu mak cik saya mengadakan kenduri kahwin anaknya…

kan bess kalau saya tinggal di lembah klang sekarang….

semalam saya pergi ke cek up untuk adek…alhamdulillah adek sihat aje…sekarang kepala masih di atas…nazeka dagu adek nampak macam dagu fareehah…saya sudah ada nama yang saya suka untuk adek…harap2 nama tu sesuai untuknya…genki de ne adek…!

Advertisements

2 Responses to “Boring…”

  1. mysara February 17, 2010 at 7:57 am #

    k.ain, dah tau ke boy @ girl?

  2. honeyvaio February 18, 2010 at 1:15 pm #

    dah tau dah….hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: