i-city & balik klang

3 Mar

Sungguh seronok last week balik klang..dapat jumpa mak n abah…fareehah pon seronok jumpa & main ngan fikri…dapat jumpa juga norat n aida…!tak de idea pulak nak tulis panjang…so just nak share a few pictures that we took at i-city,shah alam…malam kami pegi tu ramai sangat org sbb ada pesta cap goh meh…

Advertisements

2 Responses to “i-city & balik klang”

  1. mysara March 4, 2010 at 11:08 am #

    canteknyer!! ada lagi ke pokok kaler2 nih k.ain? kalau ada nak gi jugak… 😀

  2. ain March 5, 2010 at 1:39 pm #

    ada lagi mai…dekat seksyen 7 shah alam…lawa…cuma tak la besar sangat area tu…mcm kat nihon masa krismas pulak byk lamp decoration..cuma tak de yuki je…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: