Adooooi!

9 Mar

Sesungguhnya malang itu tidak berbau….nak naik van pon boleh tergeliat pinggul…giler sakit…rasa macam permulaan sakit nak beranak je!tapi telah berjaya tahan sakit sampai abes kelas teori safety riding…nasib baik tak yah riding…feels like my womb n my hips being torn apart bila berjalan…gila rasa nak nangis masa naik tangga…dan memang dah menitik air mata pon masa tukar baju…tak leh angkat kaki…berjaya menggagahkan diri jalan slow n drive balik umah…pastu hubby bawak gi gynae just tu make sure baby not affected…doctor mula2 nak suruh admit masuk wad…sebab risau effect ligamen related masa nak beranak…takut masa delivery kena lagi…tp pastu dia suruh balik dulu…rehat mc 3 ari…luckily tak effect “adek”…yokatta…last dapat pain killer n dia surh balik wat stretching byk2 kat umah…tak bagi berurut takut org tak pandai urut lagi teruk sebab tgh preggy…tp lupa plak sabtu kena keje…hehehe…tak pela…boley minta hubby anta aje…n duduk dlm ofis je tak mo kuar….bole ke mcm tu…

on the happy side dah dapat cd “adek”…ada gambar2 scan n video clip pendek masa 21st week ari tuh…sedikit pengubat sakit…ni tgk gambar scan “adek” pon tersengih-sengih happy…=D

Advertisements

2 Responses to “Adooooi!”

  1. atfina March 10, 2010 at 8:34 am #

    ain…xpayahla join training2 tu lagi…bahaya la! takut la jadi apaper plak nanti…risau la..dok opis je tau lepas nih.

  2. ain March 10, 2010 at 8:52 pm #

    hehehe…nak jadi cerita kan….nasib baik pas ni dah tade pape training yg gi luar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: