37 weeks today!

6 May

pagi-pagi dah mengulat…hehehe…nasib la…sapa suh bos tak bagi keje kan….mentang2 perut dah besar kan…bos pon dah malas nak bagi keje kat kita…ari ni dah masuk 37 weeks!haaa…saya sudah tidak larat sebenarnya…kenapa? sudah dua minggu saya menghabiskan masa kerja saya keluar masuk toilet…sebab rasa nak buang air besar…tapi tak keluar apa-apa….bila duduk balik kat ofis stat balik rasa nak buang air besar…serta sakit2 kat bhg depan pulak….end up saya tak leh concentrate untuk wat apa2….semalam saya berasa sungguh penat tak tau kenapa…so balik umah..tengok adamaya..layan fareehah sket2…makan lepas solat maghrib…terus saya terlena….sungguh tidak effective masa saya…

ari ini saya mahu ke carrefour beli tool box nak masukkan alat menjahit saya supaya kemas…sebabnya…kucar-kacir!ari tuh baru kemas kain2 yang beli konon2 nak wat projek menjahit….baru aje siapkan sarung bantal n sarung bantal peluk adek (macam je adek dah pandai peluk bantal lahir-lahir tu..)…kelakar je rasa kombinasi kain yang digunakan…tp tak pe la…hehehe…ingat nak wat pleated skirt untuk fareehah n nak tambah butang kat baju strawberry fareehah tu…tengok la…jika ada tenaga…ooo…lupa plak nak jahit barut untuk diri sendiri…tu kene wat before bersalin…so mungkin malam ni nak wat…jahit guna kain batik lepas aje…tak pakai barut goyang2 ajee rasa perut…yang dulu punya mana tah…tak jumpa plak…

sekarang beg bersalin and beg adek dah standby aje dalam kete hubby..tp asek rasa macam ada benda yang tak cukup…kena cek balik kot…tgh menaip ni pon rasa nak buang air besar ni…adoooi la…receiptionist pon dah tegur…asek ulang alik gi toilet semalam…hehehehe…nasib la labu….

ok la tak le ngulat lama-lama…mata ne…another report esok…lepas check up!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: