Hoorei!!!

2 Sep

Latest update..!yeye…firas dah boleh meniarap!!!!yoku ganbarimashita ne!!!!…sekarang tgh sibuk la dia berlatih meniarap…dah meniarap ada hati pulak nak mengesot ke depan yg tak tahan tu..!step by step ye cayangku….bateri kamera abes…nanti tangkap gambooo…

Raya dah dekat macam mana persiapan semua?yang pastinya saya tak buat kuih n baju raya sendiri…ahahahaha…ari tu dah potong kain utk wat baju fareehah tp tak kesempatan nak jahit…huhuhu…isnin lepas baru aje beli baju,kuih n kasut raya utk anak2…ngan maknya la sekali…mahal la btul baju budak2 yg cantik2 n quality nih….geram aje tgk baju2 girl yg lawa2 tuh tapi tak mampu nak beli…nanti mama dah pandai jahit..mama wat banyak2 kat fareehah ok!…fareehah suka jugak baju leh kembang2 mcm princess….hummmm…thn nih baju kurung ada sepasang yg sedondon ngan fareehah…en. hubby tak mo beli baju raya..dier kata dah byk baju..ahahaha…suka ati lah…org lain sumer mesti rajin wat kuih raya la…tp puasa kali ni mmg badan tak sihat sgt…ni pon masih rasa bengkak tekak…

ohhh…mahu buka apa mlm ni….hampir setiap hari tak masak…nak wat cane…sampai umah pon dekat 6.45….hummm…ada tak keje 9-4 haaa kat mesia…kalau ada kat area2 sini bgtau yeee…saya mauuu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: