Archive | Shigoto RSS feed for this section

What’s up?

1 Oct

Recently whenever I meet up with friends and families they will sure be asking where do I work now..so my friends, I am currently working in an air filtration manufacturing company at subang jaya industrial area just beside Sunway Pyramid…very near..but have never set my foot there…next time can ask my cousin to lunch together there!…yes still a minah kilang…and still QA…one day I will get out of this “kilang kepompong”…when our financial is secured enough..and do things that I like….and maybe open a very small family based business…who knows where the future might take me..right?

Well the company is small…about 60 employees only…working 8-6 everyday..no working saturday!All of my colleagues are Chinese (the staff) and indian girl (very cute one too!)…well..since it is a newly established company, I am the QA who plays the role of incoming,outgoing,final inspection,process qc,customer service….anything related to Quality…!Lucky the company is still small so can handle it quite well..so…i guess it answers all the question..?the salary?OK la…enough to make a living here…

p/s : anyone knows where i can get snap prong button refills?

Advertisements

Life as a working mum

13 Aug

Just started life as a working mum yesterday…managed to get everything done…just not cook for iftar….cian hubby have to eat french toast only…traffic was smooth at subang jaya…but stucked when going into shah alam…got back home at about 7.05pm…hubby pick up the kids..as soon arriving home, breastfeed firas while hubby made some french toast…then it was time to break fast already…eat a little bit of kuih n french toast that hubby made…then try to get firas to sleep…after he slept…pump a bit…then wash the kids clothes…then eat some more…play with fareehah…hang the washed clothes…n have a bath….then firas cried some more…bf him n try to get him to sleep again…then prepare dishes for sahur…only made fried eggs with kuah kicap…the rice…and then fold all the clothes hanged from last night…spend some time with fareehah…stay with fareehah in her room until all of us slept…until i woke up again to firas crying….at 2 am…firas cried again for milk and also i changed his diaper….4.30 am…wake up again to prepare for sahur…but firas also wanted his milk…hubby helped to “cing” all the dishes n had sahur…firas could not sleep…so i was awake until time to have my bath to go to work…today maybe takeaway again…because just repacked our knives last night…so could not prepare any chicken or fish for break fast…i hope fareehah will not “merajuk” today if hubby pick her up late from nursery today…cian my babies…

Boring…

13 Feb

Saya di kilang sekarang…dan saya tak boleh balik bercuti dan menyambut mak dan abah pulang dari umrah…tadi pagi anak saya jugak sedeh kerana saya kene ke tempat kerja….oleh itu saya akan bawa anak saya bermandi-manda di theme park sg petani esok…tapi on the way balik saya singgah kejap di kilang untuk tengok-tengok progress testing….saya sangat rindu rumah saya di klang…juga rindu family….oleh itu selepas abes…saya mahu ambil cuti dan balik ke klang….lagipon bila saya bersalin mungkin mak saya tak datang ke sini awal kerana membantu mak cik saya mengadakan kenduri kahwin anaknya…

kan bess kalau saya tinggal di lembah klang sekarang….

semalam saya pergi ke cek up untuk adek…alhamdulillah adek sihat aje…sekarang kepala masih di atas…nazeka dagu adek nampak macam dagu fareehah…saya sudah ada nama yang saya suka untuk adek…harap2 nama tu sesuai untuknya…genki de ne adek…!

menunggu..

10 Oct

sangat busan…di changi airport…next flight at 1 am…ayoooo….lama giler lagi…tak tau nak wat apa…

rindu fareehah….

cepatnya…

12 Sep

tahun ni rasa cepat aje nak raya dah…semalam baru dengan jayanya…beli kueh raya kat encik s….ni semua gara-gara terpengaruh ngan encik j yang kata kuih tart nenas yang encik s jual sangat2 enak…melt in the mouth lagi…apalagi mama fareehah..yg memang hantu tart nenas trus kata ok!nak beli ye!hohoho….

esok ingat nak jalan2 kat tapak ekspo sbrg jaya tuh..kot la ada benda menarik utk raya…baru ada rasa mood nak raya ujung2 nih…ni semua gara2…project la ni…nak pikir benda lain pon tak sempat.org lain dah rilek..mama fareehah la yg kene pulun buat report…dah la 16~18 kena gi Thai…. problem ari tuh kena bwk sekali…asek pikir sempat ke nak compile…sempat ke nak compile..

balik giri-giri nak raya…second raya abah kata nak wat open house kat umah dier…soh ajak kawan2 ofis….sapo nak datang mai la….jgn segan-segan…okla nak wat keje..lagi lama ngadap internet..lagi tak siap laie kang kojo den ni….

mata ne!

Cuti tak cuti

5 Sep

Ari ni hari sabtu..saya tak kerja..tapi hubby kene pergi usm…esok ari ahad …saya cuti…tp hubby kena pegi usm…lari kejap blk nak beli baju raya…isni ari cuti..saya pon cuti…tp hubby kena pegi usm lagi…

hairan…student lagi busy dari engineer ..?

Vietnam pictures

6 Jul

busy roads

going places